MyStigma

Αξιοπιστία, Συναίνεση, Διαφάνεια

DGerouΓύρω από αυτές τις τρεις αρχές περιστρέφεται ο πολιτικός λόγος του φίλου Δημήτρη Γέρου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Το Βήμα Λουτρακίου-Περαχώρας”. Με λόγια απλά, μεστά και σταράτα! Κοινός τόπος για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο είναι τα λόγια του Δ. Γέρου, που απεκδύεται με άνεση τις πορφύρες της στείρας κομματικής νομιμοφροσύνης, πίσω από την οποία, πλέον, ταμπουρώνονται μόνο οι ανίκανοι!

Παραθέτω ένα μικρό μόνο απόσπασμα:

Δημοσιογράφος: Τα πρόσωπα που συστρατεύονται με τις απόψεις σας προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο; Εκτιμάτε μ’ άλλα λόγια ότι χρειάζεται ένα «ισχυρό» κομματικό ψηφοδέλτιο για να δοθεί λύση;

Δημήτρης Γέρου: Όπως προανέφερα μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς άνθρωποι με διαφορετική κομματική τοποθέτηση, αλλά με σαφείς προοδευτικές ιδέες για την αυτοδιοίκηση και τον τόπο μας. Προσωπικά πιστεύω ότι τα αμιγή κομματικά ψηφοδέλτια, τα κομματικά χρίσματα και ο στείρος κομματικός λόγος, στις μέρες μας, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στις τοπικές κοινωνίες. Λύση δίνουν τα αξιόπιστα πρόσωπα, οι ξεκάθαρες πολιτικές δεσμεύσεις και οι συναινέσεις που δημιουργούνται.

Δεν έχει σημασία που τα λόγια του Δ. Γέρου αφορούν το Λουτράκι. Οι τρεις αυτές αρχές οφείλουν να είναι πυξίδα για κάθε υγιώς σκεπτόμενο Πολίτη, σε κάθε δήμο.

Comments are closed.


Show Buttons
Hide Buttons