MyStigma

Τα ρέστα του Καραμανλή

“Στα πλαίσια της ανακούφισης και της οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές, σας γνωρίζουμε ότι μέχρι 30.09.2007 θα χορηγούνται δωρεάν όλα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα στους ασφαλισμένους για περίθαλψη στον ΟΓΑ, που διαμένουν στις πυρόπληκτες περιοχές, όπως αυτές καθορίστηκαν αρμοδίως και καταγράφονται στο συνημμένο πίνακα.
Παρακαλούμε πολύ να ενημερώσετε τα μέλη σας για την υλοποίηση του μέτρου.

Η Προϊσταμένη του Κλάδου

Στυλιανή Λαζαροπούλου”

Αυτά αναφέρει έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 65782/10-09-2007, της διοίκησης του ΟΓΑ που απεστάλη στους φαρμακευτικούς συλλόγους των νομών που επλήγησαν από πυρκαγιές. Οι λευκές επιταγές στο όνομα της πολιτικής επιβίωσης μιας εξωνημένης ηθικά και ανίκανης κυβέρνησης, συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, ο Καραμανλής, δίνοντας τα ρέστα του, κλείνει πονηρά το μάτι σε χιλιάδες μη δικαιούχους πολίτες (στην Κορινθία τουλάχιστον), αλλά και σε τυχόν πονηρούς φαρμακοποιούς, με τα χρήματα που οι υπόλοιποι έλληνες του εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση.
Η κυβέρνηση που μετέρχεται τέτοια μέσα, μπορεί να είναι άθλια, αλλά δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ακριβώς γιατί δεν σέβεται τίποτα, είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Είναι σα να προσπαθείς να πείσεις με λογικά επιχειρήματα, ένα ‘φουσκωτό’ πορτιέρη της νύχτας, να σε αφήσει να περάσεις. Ελπίζω ότι οι πολίτες δεν θα πτοηθούν από τα χαρτονομίσματα που πετά ο Καραμανλής από το μπαλκόνι και θα τον συνταξιοδοτήσουν πρόωρα την Κυριακή!

One response to “Τα ρέστα του Καραμανλή”

  1. Traveller says:

    Και Mike να σου επισημάνω δυο γεγονότα από την ευρύτερη περιοχή της Νεμέας (που είναι μία από τις καταγωγές μου)

    -> Σε χωριά της Νεμέας, πήραν 2η σύνταξη οι κάτοικοί τους, ακόμα κι αν η φωτιά έκαψε μόνο καλλιέργειες στις Αρχαίες Κλεωνές (χωριό που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από τα υπόλοιπα τα οποία.. ούτε καν έφτασαν οι στάχτες

    -> Συγγενικό μου πρόσωπο (δε θέλω να το κατανομάσω, αλλά ντρέπομαι για αυτό) από τα χωρία της Νεμέας με χαρά και “μάγκικο” στυλ “κορόιδα σας την έφερα” μας έλεγε το πώς κατάφερε να πάρει μια επιδότηση 1.000 Ευρώ, αν και δεν ήταν πυρόπληκτος. Αν και το χωριό του δεν είχε καμμία σχέση με τις φωτιές.

    Φταίει σίγουρα το κράτος που δεν διασφαλίζει την σωστή διανομή του χρήματος στους πραγματικά πληγέντες και αφήνεται έτσι στην ασύστολη σπατάλη του δημοσίου χρήματος.. προς άγραν ψήφων, αλλά είμαστε κι εμείς ράτσα από τις λίγες. Κουτοπόνηροι και μέσα στη λαμογιά..


Show Buttons
Hide Buttons