MyStigma

Ενδιαφέρον!

Ένας φίλος μου υπέδειξε το άρθρο που σας καλώ να διαβάσετε. Δεν ξέρω αν το περιεχόμενό του είναι αληθές, αλλά αν είναι, έχει ενδιαφέρον!

6 responses to “Ενδιαφέρον!”

  1. Παναγιώτης Παπαχατζής says:

    Είναι αληθές, το διασταυρώσαμε!

  2. StudioA-blog says:

    Ναι, είναι αληθές.

    Σήμερα το πρωί, συνομίλησαν στην εκπομπή μας η κυρία Χαρίκλεια Ανανιάδου με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο από την «ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑ» και το επιβεβαίωσαν.

  3. tractatus says:

    Και άλλα έχουν γίνει σε επίπεδο καθημερινότητας. Για τον Αναρχισμό ως ιδεολογία θα πρέπει κάποιοι που τον χρησιμοποιούν χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση κι απλά αναπαράγουν γραφικές δηλώσεις…να διαβάσουν περισσότερο. Φυσικά στην Ελλάδα, όπως πάντα, το εύκολο μας ήταν εύκολο…εξού και βλέπουμε πολύ τηλεόραση…είναι πιο εύκολο…:)

  4. Mike says:

    Αν και συμφωνώ, αγαπητή tractatus, δε λείπουν και αυτοί που ενώ αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί, δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Όπως επίσης και διάφοροι ‘οικολόγοι’ που καμία σχέση δεν έχουν με την οικολογία.

    Καλή χρονιά!

  5. tractatus says:

    Συμφωνώ και για την οικολογία και για τα περί ‘οικολόγων’…αλλά είπαμε: προτιμάμε την tv απο τη γνώση κι αυτό δεν είναι τυχαίο, φίλε Μιχάλη…και φυσικά είναι μια άλλη συζήτηση…:)
    Καλή χρονιά και…φυσικά δεν θα πλήξουμε!

  6. Mike says:

    Πάντως, κάπου διάβασα, δεν θυμάμαι ακριβώς πού, ότι τα νέα παιδιά βλέπουν πολύ λιγότερη tv από τις παλιότερες γενιές και αυτό είναι ενθαρρυντικό.
    Κατά τα άλλα, όχι μόνο δεν θα πλήξουμε, αλλά νομίζω θα ζήσουμε μια χρονιά θρίλερ!


Show Buttons
Hide Buttons