MyStigma

Το δημοσιονομικό μας πρόβλημα είναι το ίδιο το πολιτικό μας σύστημα

Διαβάστε στην ιστοσελίδα του Αλέκου Παπαδόπουλου την ομιλία του κατά την παρουσίαση του βιβλίου του “Τα Βήματα του Έστερναχ – Η Ελλάδα μετά το 2010”, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου. Βρίσκω την ομιλία του Αλέκου Παπαδόπουλου εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σας προσκαλώ όλους να τη διαβάσετε. Και μια και βρισκόμουν και εγώ εκεί, μια θλιβερή διαπίστωση: ο μέσος όρος ηλικίας του ακροατηρίου ήταν, ως συνήθως για εκδήλωση ΠΑΣΟΚ, περίπου 65 χρόνια. Αναρωτιέμαι τι σημασία έχει να επιδοκιμάζουν τα λόγια σου συνταξιούχες καθωσπρέπει κυρίες και οι κύριοί τους; Πάντως, πλάτη για το μέλλον δεν μπορούν να βάλουν. Η λογική συνεπαγωγή λέει κάτι πολύ απλό και πολύ ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ το ίδιο…

Άρα, όσοι ενδιαφερόμαστε για ένα ριζοσπαστικό και ανατρεπτικό ΠΑΣΟΚ, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε!

4 responses to “Το δημοσιονομικό μας πρόβλημα είναι το ίδιο το πολιτικό μας σύστημα”

  1. dzach says:

    Ο άνθρωπος αυτός φέρει άξια τον τίτλο του πολιτικού. Έχει στο ενεργητικό του επιτεύγματα σαν τον Καποδίστρια, τον Συνήγορο του Πολίτη και το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Και ο λόγος του δεν είναι ποτέ ξύλινος.

  2. Mike says:

    Συμφωνώ απόλυτα. Αν το έργο είναι κριτήριο, ο Αλέκος Παπαδόπουλος είναι πολιτικός με κεφαλαία γράμματα.

  3. Anonymous says:

    Ναί αλλά γιατί στηρίζει το κόμμα των σοσιαληστών που τον πούλησε ;

  4. Mike says:

    Αγαπητέ Ανώνυμε,

    μπορείς να τον ρωτήσεις. Αλλά, να ξέρεις, αν θέλεις να χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως “σοσιαληστών”, πρέπει να βρείς άλλο ιστολόγιο. Τούτο εδώ δεν ανέχεται υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και ως διαχειριστής του, σε διαβεβαιώ ότι θα διαγράψω κάθε τέτοιο σχόλιο.


Show Buttons
Hide Buttons