MyStigma

Ο Κλαυσίγελος της ΝΔ

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΝemos μου επέστησε την προσοχή στο ιστολόγιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Το παρακάτω απόσπασμα είναι από εκεί. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, να κλάψω, να οργιστώ ή να συμπονέσω το συγγραφέα της απύθμενης ανοησίας που ακολουθεί:

“Βιώσαμε αυτές τις ημέρες την ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσαν οι καταστρεπτικές πυρκαγιές. Ο Πρωθυπουργός με κινήσεις αληθινού ηγέτη έπληξε τη γραφειοκρατία και πέτυχε να συνεγείρει όλες τις δυνάμεις του Ελληνισμού σε άμιλλα προσφοράς για την επούλωση των πληγών. Η αναγέννηση των πολύπαθων περιοχών ξεκίνησε με πρωτόγνωρους ρυθμούς και ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί την ισχυρή εγγύηση για την ταχύτατη ολοκλήρωση της.”

Ανίκανε και ανόητε συντάκτη των ανωτέρω, την άμιλλα προσφοράς τη συνέγειρε η ίδια η καταστροφή, η μεγαλύτερη στη χώρα από το Β’ παγκόσμιο πόλεμο, όχι ο αδαής και αμήχανος πρωθυπουργός που αν δεν αγοράσει 5-6 δημοσκοπήσεις, δεν μπορεί να φανταστεί τι συζητά και τι στάση κρατά ο κοσμάκης. Ο πρωθυπουργός δεν έπληξε τη γραφειοκρατία, έπληξε την κοινή οργανωτική λογική, θεσμοθέτησε την αναρχία και την ασυδοσία, έκλεισε πονηρά το μάτι στους ‘μάγκες’, ακύρωσε τον κρατικό μηχανισμό (αυτόν που …επανίδρυσε) και την τοπική αυτοδιοίκηση και στη θέση τους έβαλε τις τράπεζες.
Συνέχεια σ’ αυτό το απίστευτο μαργαριτάρι: η αναγέννηση των περιοχών δεν έχει ξεκινήσει για τον πολύ απλό λόγο ότι οι φωτιές στην Πελοπόννησο ΚΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ, για ένατη μέρα! Μην κάνετε πως δεν το ξέρετε!
Τελευταίο αλλά όχι έσχατο: όταν λέει ότι εγγυάται την ταχύτατη ολοκλήρωσή της, τι εννοεί; γιατί τα δάση κάτω από τις καλύτερες συνθήκες θέλουν τουλάχιστον 50-60 χρόνια για να αναγεννηθούν. Μα, δεν ντρέπεστε καθόλου γι αυτήν την άθλια, ποταπή και χυδαία προπαγάνδα πάνω στις καμένες σωρούς των συμπολιτών μας;

Συμπολίτες, αυτά είναι λόγια όχι κάποιου αυτόνομου και γραφικού πολιτευτή κάποιας πλατείας ενός χωριού της επαρχίας, αλλά του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας!

Σώστε τη χώρα από αυτόν τον κλαυσίγελο!!

6 responses to “Ο Κλαυσίγελος της ΝΔ”

 1. Dimitris says:

  Από το βλογ του Κοκορίκου (που απευθύνεται μόνο σε άντρες, ή εγώ δεν κατάλαβα καλά;)

  Οι Δαίμονες Χορεύουν Ζεϊμπέκικο

  Στην Αρκαδία η φωτιά αναζωπυρώθηκε χωρίς να υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες για τη φωτιά, και με τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό στόλο πυροσβεστικών αεροσκαφών και στελεχών, ανθρώπων με όλες τις εμπειρίες από όλων των ειδών τις φωτιές. Δεν διορθώνεται η κατάσταση γιατί φταίει το κεφάλι. Και δεν διορθώνεται το κεφάλι.

 2. agios thomas says:

  Σε τέτοιες δηλώσεις απαντάς μόνο με τη δήλωση που έκανε κάποτε ο Αλέφαντος(περιφερόμενος προπονητής ποδοσφαίρου):
  Ρε άντε πούλα λεμόνια

 3. Mike says:

  Σωστόόόός!!!

 4. Anonymous says:

  Καλημρα Μικε…χαθηκαμε εντελως. Τίς πταίει ; Να αποδοθούν ευθύνες παραυτα.
  ριτς

 5. Mike says:

  @ Ρίτς,
  Τις πταίει που χαθήκαμε;
  Εδώ είμαστε και κερνάμε πάντα καφέ!

 6. xenop says:

  ΚΟΥΙΖ: ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ,ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ;
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : O ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ!


Show Buttons
Hide Buttons